Klubben

Frømandsklubben Helgoland med lokaler på Vesterbro og bådeplads ved Scanport er en traditionsrig klub med plads til både nye og erfarne dykkere.

Klubben råder over eget dykkerskib Inga og gummibåden Helga med trailer.

Gennem årene er det blevet til talrige ture på Øresund, Østersøen og engang imellem til Kattegat.

På bådturene dykkes mest på vrag, men kalenderen byder også på mange stranddyk - ofte som fyraftensdyk.

Klubben har også gennemført ture til for eksempel Malta og Egypten. Turene arrangeres, hvis der er tilslutning til dem.

Uddannede dykkerinstruktører tilbyder undervisning efter PADI, IATD og Cmas til klubmedlemmer - både uddannelse af nye dykkere og videreuddannelse af mere øvede.

Oven vande er der hver måned en eller flere klubaftener - ofte kombineret med spisning - i klublokalerne i Dybbølsgade tæt ved Dybbølsbro station.

I vinterperioden er der en aften om ugen træning i Vesterbro svømmehal. Her kan man vedligeholde sin kunnen, teste sit udstyr - eller blot holde sig i form med svømning.